tiistai 29. huhtikuuta 2014

Viimeviikot tiivistettynä

Aamulenkit on jääneet pois vähän tässä huomaamatta parin viimeisen viikon aikana, jotenkin sitä ei jaksa kävellä vaan tulee valittua kävelyn sijasta kuntosali.Aamut on lämmeneet joten uskon että siitäkin johtuu ettei niin jaksaisi tuota 6 kilometrin aamulenkkiä tehdä,salilla viileämmässä sen sijaan saa hyvän ja tehokkaan treenin aikaiseksi.
Kuntosalilla olen koittanut tehdä vähän uudenlaista ohjelmaa jottei se aina olisi sitä samaa toistoa,selvästi huomaa että kun tarpeeksi vetää samaa ohjelmaa niin siihen oikeesti kyllästyy siinä varmaan toinen syy miksei se sama aamulenkki siinä samalla suoralla enää ihan oikeasti niin piristä mieltä.
Olen viimeisen kuukauden aikana sallinnut enemmän itselleni herkkuja mutta tehnyt myöskin tiukempia treenejä ja se kyllä näkyy. Vielä kun muutaman kuukauden jaksaisin painaa rasvoja alas niin minullahan voisi olla heinäkuussa hyvä bikinikroppa huom, ensimmäistä kertaa elämässäni;)

Housut vähän toispuoleisesti jalassa kun jenkkakahvat tuntuvat menevän eriasteisesti,selvää kaventumista kuukauden sisällä..intervallitreenaus ollut tehokasta.
Miehen tekemä aamupala lauantaina.Rakastan avokadoa! Ollaan muuten alettu huomaamatta käyttämään piknik lautasiamme ihan joka päivä on niin kivan kevyitä ;)


Muutama viikko sitten olimme Banana Beach clubilla katsomassa Miss suomi kandidaattien iltapuku ja bikinikierrosta ja samallahan valittiin "Miss Alanya", tuomaristossa istuikin entinen vanha pomoni.
Tälläisissä "suomi tapahtumissa" tulee käytyä ääriharvoin mutta nyt oli mentävä kun ystäväni jotka molemmat ovat tavalla tai toisella entisiä Missejä (top10) halusivat lähteä seuraamaan ja itsekkin siitä sitten innostuin.Hauska oli kun itse Sunneva Kantola tunnisti ystäväni esitteli hänet yleisölle ja pyysi sitten häntä antamaan ohjeita missiehdokkaille.Oikein oli mukava ilta ja hyvät tarjoilut.

Tässä kuva kun Miss Alanya on juuri valittu,entinen Turkkilainen pomoni myös kuvassa
Banana Beach Clubilla on aina yhtä näyttävät tarjoilut.
Eilinen päivä meni hengaillen ja shoppaillen kaupungilla. Pyöräilykilpailut sekoittivat taas kaupungin liikenteen puoleksi päiväksi ja kansaa oli seuraamassa pyöräilijöiden keskustaan tuloa, itse olen sitä mieltä että saisivat vaan ajaa tuolta 35 tien kautta.. Suorastaan älytön tuo keskustan läpituleminen eihän kukaan edes kerkeä vilausta enempää heistä näkemään polkevat aikamoisella vauhdilla.

Muutama sekuntti ennen kuin itse otin 2 metriä taaksepäin aikamoisella vauhdilla ajoivat keskustan läpi.

Kun pyöräilykilpailut olivat ohitse mies pääsi töistä (tapahtuman takia joutui töihin) ja lähdimme Manavgatiin nauttimaan loppupäivästä. Kävimme miehen sedällä pikaisesti kylässä jonka jälkeen shoppailimme, kahvittelimme ja söimme hyvää ruokaa kivassa ravintolassa joen varrella.


Manavgatissa on muuten ehdottomasti käymisen arvoinen kauppakeskus josta löysinkin muutamia vaatteita, samoja myydään Alanyassa vähän kalliimpaan hintaan joten jos Manavgatiin vesiputouksille on menossa niin on oikein hyvä koukata kauppakeskukseenkin;)

Flo/Alanya/polaris/70 tl
Kahvilla Manavgatin kauppakeskuksen terassilla,ihana sydän kukkaistutus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti