maanantai 3. helmikuuta 2014

Selätetty lorvikatari

Lauantaina olin hieman kipeän oloinen illalla ja sama fiilis jatkui sunnuntaina mutta lämpöä ei ollut..lähettiin sunnuntaina kaverin kanssa taas vähän shoppailemaan, en tosin tällä kertaa mitään erikoista ostanut ja hänen kotiinsa päästyämme tein ihmeelliseen olooni diagnoosin joka oli lorvikatari ja ei kun vaan treenivaatteet päälle,ylös sohvan pohjalta ja salille reippaasti juoksumatolle..taisi muuten ihan oikeasti olla saamattomuudesta tuo olo kun en ollut moneen päivään taas treenaillut niin kroppakin kettuuntui!

Tänä aamuna odottelin linja-autoa ison tien varressa ja päätin sitten kävellä pari kilometriä korkkareissa ennen kuin linkki tuli, samalla otin muutaman kivan valokuvan!
Terveisiä aurinkoisesta Alanysta!


Ystäväni otti tämän kuvan lauantaina Kestelissä,nyt on vuorilla paljon lunta

2 kommenttia:

  1. Hyva Maria, saa oot ainakin kesakunnossa 2014!!! ;D Toisin kun taa yks taalla.. Noh, pakko aloittaa itekin jonkunnakoinen kuntoprojekti liikkumisen ja syomisen saralla piakkoin, jos meinaa saada tuloksia sinne vuoden loppuun mennessa ;)

    VastaaPoista
  2. No katsotaan kuinka pitkälle tässä jaksaa kuntoilla toistaiseksi ei ole mitään syytä jarrutella vaan ihan nälkä kuntoilla lisää..Pikkasen ahistaa jo tämä 10 päivää ilman alkoholia oleminen mutta eiköhän tämä tästä:D kun tuut mun luo seuraavaks niin mennään salille;)

    VastaaPoista