tiistai 28. tammikuuta 2014

Viikonlopun meininkejä

Launtaina meillä oli työpaikalla valokuvaaja joka otti koko henkilökunnasta kuvat yksitellen.Kuvauksesta saimme tiedon jo onneksi ajoissa niin oli aikaa miettiä mitkä vaatteet sitä päälleen laittaa.
Kaikki kävivät vuorollaan alakerrassa kuvauksessa ja ne tuntuivat kestävän ikuisuuden, jossain vaiheessa kävin katsomassa alakerrassa kenen vuoro nyt on, huomasin että meidän Turkkilainen sihteerihän se siellä, täydessä mallinuken vaatetuksessa rekvisiittana kynä sekä lehtiö ja kuvaaja ohjeisti laittamaan kynän seksikkäästi lähelle huulia ja räpsäisi sitten  monta kuvaa.. siinä sitten heti jo avauduin ääneen et "mä en niin ainakaan tuu tekemään tuota" hihittelin vielä yläkertaan mennessä et mitkä kuvaukset nää on?? (huomaan monesti olevani jäykempi kuin Turkkilaiset naiset)
Anyways kun tuli mun aika mennä kuvattavaksi en saanut käteeni sentään lehtiötä ja kynää, ilmeisesti suhteellisen voimakkaasta aiemmasta "kannanotostani" johtuen vaan ihan normi poseerauksilla mentiin..ei mitään puhetta että kuvaus ois voitu järjestää ilman yleisöä vaan siinä oli puolet työkavereista pällistelemässä ja kommentoimassa vieressä..samaahan siis itse tein sihteerin kuvauksessa aiemmin (kaikki sanotaan mikä mieleen tulee kun Turkkilaistuu)
Helpottaa varmaan aina kuvaajan työtä kun yleisö tietää oikeat asennot ja poseeraukset, toisaalta kuvaajakin on Turkkilainen niin on varmasti jo tähän aika pitkälti tottunut.
Innolla jo odotan minkälaisia otoksia kuvaaja sai otettua, paljon oli hänellä apumiehiä ;)

Sunnuntaina satoi vettä taivaan täydeltä, keksin kuitenkin että on hyvä päivä lähteä kauppakeskuksen alennusmyynteihin ja samalla tavata rakasta ystävääni joka oli Suomessa matkamessuilla ja lomalla viimeiset 10 päivää. YKM vaateliike pursusi taas alennusvaatteita ja olisin saanut sieltä enemmänkin ostettua mutta väenpaljous on sadepäivinä sunnuntaisin niin kamalaa ettei siellä tungoksessa jaksa niin tosissaan shoppailla vaan ottaa ne mitkä eteen kätevästi/edullisesti tulee.
Voin ostaa helposti sovittamatta vaatteita jos hinta ei ole paha, tällä kertaa kaikki ostamani sopi kivasti päälle kun kotona sitten sovittelin.
Shoppailujen jälkeen mentiin kauppakeskuksen alakerran kahvilaan parantamaan maailmaa.

Tänään taas kuntosalille!

Mammakaavun näköinen mutta aivan ihana päällä /YKM
Korviksia ja hintaa taisi olla noin 4 egeä, oli 50% alennus
17 liiran heräteostos, katsotaan tulenko koskaan edes pitämään mutta hyvin mahtuu kaappiin:)

Tämä paita oli niin ihana että oli pakko ostaa, väreinä oli musta sekä marjapuuron värinen.. kuvassa ei pääse niin oikeuksiinsa /YKM



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti