perjantai 1. elokuuta 2014

Vanhan Gazipasan tien varrella.

Teimme tiistaina pienen sukulaisvisiitin Gazipasaan miehen kanssa, menimme vanhan kiemurtelevan Gazipasan pikkutien kautta niinkuin yleensä aina.Tätä tienvartta koristaa mahtavat maisemat merelle ja toinen toistaan ihastuttavampia paikkoja uida, kalastella,grillailla ja muuten vaan viettää aikaa.

Pysähdyimme ensiksi vanhan hylätyn rakennuksen luokse, jätimme auton hieman ylemmäs parkkiin ja kävelimme alas jossa ihastelimme maisemia kallioilla ja kuuntelimme kuinka aallot löivät kallioihin.Päätimme myös ensikerralla ottaa ongen ja grillailuvehkeet mukaan ja viettää siellä koko päivä ystävien kanssa.

Näin se vaan on että vaikka monelle Alanya on se "vihattu turistirysä" niin me paikalla asuvat löydämme kyllä niitä kauniita paikkoja ihan läheltä jossa sitten tykkäämme vapaa päiviämme viettää ihan rauhassa ilman massoja ja kaupungin hälinää..

Tässä muutamia kuvia myös teille ja ihanat viikonloput!



Lisää kuvateksti


Täällä on ihana paikka grillailla ja viettää aikaa..

Todella kauniissa paikassa ihastuttava ranta jossa ei koskaan liikaa porukkaa

Yksityinen rantapaikka,jos en ihan väärin ole ymmärtänyt niin juuri tämä ranta on myynnissä..

Gazipasan rantaa
Parkkihalli Gazipasan hiekkarannalla

7 kommenttia:

  1. Kauniit on maisemat, kylla siella Alanyan ulkopuolella on kauniita ja vahan rauhallisempia paikkoja.

    VastaaPoista
  2. Kiva kun piipahdit:)On todella ja siis vaikka kuinka Alanyan keskusta-alueen rannat on täynnä niin autolla onneksi pääsee aina rannoille joissa ei ketään muuta ole näkyvissäkään:)

    VastaaPoista
  3. Paikalliset ne tietää, mutta turistille riittää ihan vaan se turismi:). Terveisiä täältä Suomesta. Nyt alkaa rempparintamalla sen verran helpottamaan, että ehtii taas lukea mitä muillekin kuuluu:).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin juuri näinhän se on.Ihanaa että teillä alkaa remontti olla ohitse muistan aina kun me suomessa saimme remontin suht päätökseen oli se vaan palkitseva hetki..tosin heti perään alkoikin sitten terassin rakentaminen:D Tulenpa vastavierailulle blogiisi.

      Poista
  4. Nättejä maisemia :)

    VastaaPoista
  5. Hahhhaaa, sama paikka missä mekin oltiin alkutalvesta miehen sukulaisten kanssa kalastamassa, grillaamassa ja vaan hengailemassa :D Tosi kiva paikka! :) Laitellaan viestiä tuolla facessa; i'm back ja vois tässä käyä kahvikupposella joku päivä/ilta! <3

    VastaaPoista