torstai 25. syyskuuta 2014

Kesä meni,syksy tuli

Vai menikö? nautin taas niin suunnattomasti näistä ilmoista jollon pihalla saa nauttia auringonpaisteesta eikä hiki nouse pintaan pelkästä ajatuksesta ulos lähdöstä!Ilmat on täällä siis nyt juurikin parhaimmillaan.Ensimmäiset syksyn vesisateetkin on jo saatu ja lisää sataa piakkoin..ihanaa!


Tänne taas mitään ihmeitä kuulu, toissa viikonloppuna oli yhtiön vuosittainen grillailu-ilta ihanassa paikassa Gazipasan tien varrella. Alue on yksityinen ja sinne on suunnitteilla upea hotellihanke,tällä hetkellä alue on aidattu ja vartioitu ja pitää sisällään 2 omaa yksityistä hiekkarantaa suurella tontilla jossa myöskin "kontti"tyylinen mökki jossa nukkumapaikat 4:lle hengelle vessa sekä pieni keittiö.
Nämä oli kyllä yhtiön parhaimmat bileet täytyy sanoa uskonpa että ensivuonna sama paikka ja suht sama aikakin ellei aikaisemmin mennä.


Pääsimme aikaisemmin töistä,monet menivät paikalle jo heti töiden jälkeen uimaan me menimme mieheni kanssa vasta seiskan aikoihin. Aloitimme kekkerit syöden ja juoden.. ilta jatkui ja musiikki alkoi soimaan...turkkilaiset tanssit tietysti kehiin ja kaikilla oli mukavaa..livemusiikkiakin oli tilattu, me olimme tosin jo siinä vaiheessa kotona nukkumassa:D









Lokakuu tuo minulle tullessaan kahden ystävän häät,niin ihanaa erityisesti kun saadaan kaima vihdoin rouvaksi,jo sitä on monta vuotta odotettukkin!
Toinen naimisiin menevä on miespuolinen työkaverini, he ovat seurustelleet myös pitkän aikaa tyttöystävänsä kanssa.

Lokakuussa myös jotain muuta ihanaa, äitini yllätti minut tekstarilla kuukausi sitten ja kertoi että on vihdoin varannut isälleni lentoliput ja hän on siis elämänsä ensimmäistä kertaa matkustamassa Alanyaan ja ihan yksin..täytyi vierittää ihan onnen kyynel kun sain tiedon..niin olen isääni tänne aina halunnut:)

Kuntoilut jatkuu ja vatsa pienenee, kova on treenihalu ja hienosti vaan motivaatio pysynyt yllä koko kesän vaikka toisin pelkäsinkin.Alanyaan avataan "suuri" kuntoilukeskus 15.10 silloin saamme suuren läjän uusia kuntoilutunteja kaupunkiin, voisin mennä kokeilemaan yogaa vaikka luulen että se on liian "rauhallinen" tunti minulle mutta sittenhän se selviää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti