perjantai 24. tammikuuta 2014

Kuntoilu jatkuu..

Ihan puolihuomaamatta on alkanut lähteä senttejä vyötäröltä kuntoilun tuloksena ja voin kertoa että pizzoilla on käyty ja kakkuakin syöty puhumattakaan suklaista joita silloin tällöin on ollut ihan pakko napsia mutta siis kyllä tuo aina motivoi kun huomaa senttejä häviävän niin ei silloin raaski niin kovasti herkutella kuin aiemmin. Parit tavoitehousut on kaapissa odottamassa ja joka viikko testailen että joko kehtaa pitää, vielä ei mutta toivottavasti pian pääasia että jenkat ja vatsa saa kyytiä ;) Painoa en ole mitannut 4 vuoteen enkä mittaa;)

Aloitin kuntoilun nimenomaan sen takia että veri kiertäisi paremmin ja saisin vähän parempaa kuntoa kun teen kuitenkin toimistotyötä eli ei tule kovin liikuttua,mikäs sen parempaa että samalla kuntoillessa kiinteytyykin.

Eilen kävin päivällä tutustumassa isännöitsijän kanssa meidän talon kuntosaliin joka onkin hyvin tilava ja laitteita oli noin seitsemän, parissa laitteessa pystyy sitten tekemään useampiakin liikkeitä joten ihan superjuttu! Isännöitsijä lupasi samalla maalata seiniäkin vähän pirteämmiksi kun mainitsin kalseasta kellaritunnelmasta. Illalla käytiin sitten miehen kanssa salilla treenailemassa ja olipas mukava kun ei tarvinnut tuon pidemmälle lähteä kun 4 kerrosta alaspäin..
Tällaista tänne,ihanaa viikonloppua kaikille lukijoille!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti