perjantai 17. tammikuuta 2014

Vierailuviikko

Nyt onkin tullut taas viikon aikana vierailtua ja kilisteltyä milloin missäkin tarkoituksessa, lauantaina juhlittiin minun synttäreitä Ev ravintolassa. Juhlijoita oli 10 henkeä ja sainpa synttärikakunkin pöytään, sain lahjaksi mm. Iiittalan tuikkukipon, happy birthday ja i love you tekstillä varustettua vessapaperia sekä i love you nenäliinoja. Maanantaina kilistelimme ystäviemme uudessa kodissa, tuolla yksi lasillinen viiniä riitti sen verran oli vielä sulatettavaa lauantai illan juhlimisen jäljiltä, torstaina sitten kuntosalitreenit Kestelissä jonka jälkeen piti hörpätä palautusjuomaksi lasillinen Baileyskahvia ja juustolautasen kanssa tuli otettua lasillinen viiniäkin. Katsottiin porukalla tv-kaistan kautta uusintana Putous ohjelma ja naurettiin mahat kippurassa, niin oli Antsku Imatralta todellisen oloinen hahmo ja ne sketsit aivan huippuja!


Pakolliset palautusjuomat

Tänään sitten myöhästyin  tunnin töistä...heräsin ekan kerran kuudelta kun mies meni töihin ja nukahdin uudestaan ja ihan sitten taas vaistomaisesti olen laittanut herätyksen kiinni puhelimesta, taisi olla toinen kerta kuukauden sisään mutta onneksi meillä ei niin kysellä yhden tunnin perään tai siis ainakaan minulta kun olen muuten niin tunnollisesti aina ajallani työpaikalla..

Pieni Bonbom koira sai uuden kodin muutama päivä sitten,koti tuntui tyhjältä sen jälkeen ja oli taas niin outoa ruokatunnillakin kun ei tarvinnut lähteä koiran kanssa lenkille ja iltaisin kotona ei enää ollut rääpälettä repimässä mua varpaista terävillä hampailla sohvalta alas leikkimään. Koirat on ihania mutta mun mies ei halua koiran asuvan sisätiloissa, kyllä se tuota pentua sieti ja leikkikin sen kanssa mutta ilmeestä näki että laski päiviä jolloin se löytäisi uuden kodin.

Tanskalaista homejuustoa,Hollantilaista Goudaa ja Turkkilaista juustoa 
Viikonlopun taidan ottaa nyt ihan vain relaten,joskus kiva olla ihan kotonakin:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti