maanantai 10. helmikuuta 2014

Hullun hauska viikonloppu

Perjantaina mentiin likkojen kanssa ulos,ihan vahingossa meitä olikin kolme minun kaveria kun alunperin oli tarkoitus olla vain yksi. Likat tietävät toisensa ja ovat nähneetkin aiemmin niin oli ihana että treffasimme porukalla.
Aloitettiin ilta Ev ravintolassa syöden ja minunkin oli tarkoitus olla suht selvinpäin..seuraavaksi sitä jo huomasi istuvansa viinilasi kädessä vaikka aiemmin ajattelin täysin tipatonta helmikuuta.
12 päivää olin siis kuitenkin nolla linjalla joten meillähän oli melkeinpä syytä juhlia;)Ilta oli hauska,oli niin hauska ettei vastaavanlaista ole ollutkaan.. mikä siinä onkaan ettei tämän useammin saada samankokoista suomi likka porukkaa kerättyä vaan todella harvoin tulee kimpassa lähdettyä.
Vaihdoimme jossain vaiheessa iltaa Harrys pubiin, siellä ei paljoa vielä porukkaa ollutkaan mutta meidän pöytä kiinnitti varmasti kaikkein eniten huomiota..en muista nauraneeni tuolla tavalla ikinä koskaan koko iltaa aiemmin..tarkoitan että kirjaimellisesti me räkätimme vatsat kippurassa.Hieman jo välillä kelailimme että heittäisivät meidät jo varmasti ulos ellei 3:lla neljästä olisi VIP-korttia lompakossa.
Teema meille tuli ihan vahingossa kun möläytin meillä olevan "yhtä hauskaa kun ruotsinlaivalla ilman miehiä" ja sitten sitä oltiinkin jo olevinaan ruotsinristeilyllä..ensi kuussa meinasimme risteillä Tallinnaan katsotaan tuleeko olemaan yhtä hauska risteily kun tämä perjantaina risteilty.
Täytyy vielä sanoa että olen onnekas kun kavereillani on samanlainen huumorintaju kun itsellä niin ei tarvitse katsoa kenenkään hapanta naamaa illanvietossa;)
Lauantai ilta menikin sitten ihan kotona telkkaria katsellessa.

Sunnuntaina aamupalan jälkeen lähdimme kävelylle Mahmutlarin rantaan Turkkilaisen ystäväpariskunnan kanssa,joimme kahvit piknik paikalla termospullosta ja jatkoimme kauniissa ilmassa lenkkeilyä kohti ystäväni talon luo Kargicakiin asti jossa taas hörppäsimme kahvit ja istua rupattelimme.
Oli ihanan rentouttava viikonloppu:)
Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille!

Rantaviivalla oli paljon kalastajia

Kävelykatua Mahmutlarissa

Gold City Hotelli/kompleksi



Ihana allas alue ystäväni kotona

Ja se pakollinen kahvihetki lenkin päätteeksi


2 kommenttia:

  1. Tulee aina niin hyvä mieli, kun luen näiä sun "uutisia". :) Tyttöjen illat piristää aina ja parempiakin ne on ilman miehiä. :D

    VastaaPoista
  2. Hyvä hyvä Martina ja kohtahan mekin jo nähdään ja päästään yhdessä bilettämään,ilman niitä miehiä;)

    VastaaPoista