tiistai 3. joulukuuta 2013

Joulutunnelmia!


Kotisuomessa joulun tunne tulee yleensä viimeistään kun lumi on maassa, meillä täällä Turkissa asuville se tulee hieman eri asioista, itselleni tuli eilen kun istuimme likkakaverini kanssa Ev ravintolassa Alanyan keskustassa, vesi ropisi ravintolan pressukattoon ja tuli niin ihana jouluinen fiilis..Ev ravintola on sisustukseltaan maalaishenkinen ja siellä on kesälläkin jouluvalot, nyt paikkaa oli koristeltu uuttavuotta varten ja joulukuusikin löytyi etuovelta :)

Meillä on täällä Alanyassa tänäkin vuonna joulumarkkinat 8.12. kello:11.00-19.00 takuuvarma tungos tulee olemaan muuten niin hiljaisessa satamassa näin talviaikaan.
Kaikki Alanyassa asuvat ulkomaalaiset haluavat lähteä paikalle hieman edes fiilistelemään tai muuten vaan hakemaan sitä joulumieltä, tietysti paikalliset ilman muuta tulevat perheineen sinne missä on sunnuntaiksi ohjelmaa.
Joka vuosi olen näillä markkinoilla käynyt glögiä juomassa ja joulutortun syömässä, siitä on tullut jo traditio vaikka auton saaminen lähelle itse paikkaa ei olekkaan mikään läpihuutojuttu;)
Paikalliset koulut ja järjestöt ovat leiponeet ja askarrelleet kaikenlaista myytäväksi,vohveleitakin on ja niin tietysti joulupukki! itseäni viime markkinoilla hieman "kyrsi" kun musiikki tuona aikana kun paikalla noin 2 tuntia olin soi vain turkkilaista musiikkia, mutta joo kaikkea ei voi saada..





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti