lauantai 28. joulukuuta 2013

Lahjoja ja lahjuksia

Täällä Turkissahan lahjat ja lahjonta on todella yleistä, miehet hemmottelevat naisiaan mitä ihanimmilla lahjoilla ja naiset kehuvat kilpaa mitä kukakin on lahjaksi saanut. Yleisesti firmojen kesken jaetaan mitä upeampia lahjoja suklaarasioista suurempiin lahjuksiin..itse odotan juuri kuumeisesti lahjaa jonka tiedän saavani Istanbulista meidän firman yhteistyökumppanilta hyvin tehdystä työstä..työkaverini täällä Alanyassa sai jo sieltä lähetyksenä merkkilaukun..itse vielä kuumeisesti odotan kun lahjaa sieltä kerran on lupailtu..kyllä ne kalliimmat lahjat aina motivoi.. samaa mieltä varmasti pääministerikin mutta hänhän ei tiedä;)

Marraskuussa ostettu joululahja itselle <3

Joululahjaksi sain tänä vuonna hempeät mustat sisätossut,suklaisia kahvilusikoita,kukka ledivalot Suomesta,tuikkukynttilöitä jne.. ja tietysti niitä itse ostamiani.. niiden oston aloitinkin jo marraskuussa,tosin aloitin noiden lahjojen käytön välittömästi;) Miehen kanssa sovittiin ettei toisillemme joululahjoja ostella mutta kyllä mä sille ne sukat hommasin..

Meillä meni sitten aatto kivasti ja saatiin ihana Suomalainen joulupöytä..ruoka oli hyvää ja mahat tuli enenmmän kun täyteen,innostuttiin kuitenkin lähtemään ravintolaan iltaa istumaan ja siellä soikin ihania joululauluja ja tunnelma oli muutenkin kiva..meidän pöydässä istui Turkkilaisia kollegoita viettämässä samaan aikaan synttäreitä, täällä onkin monesti tapana viettää juhlat ravintolassa ja tilata kakku kynttilöineen pöytään..kyseinen kolleega oli erityisen lahjottu kun kakun olivat tilanneet sekä hänen kihlattunsa kun veljensäkkin, kakut tulivat eriaikaa pöytään mutta molemmilla kerroilla bändi lauloi onnittelulaulun.

Tällaista tänne.. uutisia seuratessa;)

2 kommenttia:

  1. Maria! Saahan itselle ostaa joululahjoja varsinkin ulkomailla asuu. :)) Täytyy itseäkin piristää aina hyvän syyn keinolla. :)
    Ihanalta kuulostaa... Hyvin siis menee! ;)

    VastaaPoista
  2. No sehän se juuri on ja niihin ei ainakaan pety:D Ostin muuten niin paljon nyt marras-joulukuussa itselleni lahjuksia että taidan viettää lahjattoman tammikuun..vai vietänkö sittenkään kun synttärit on reilun viikon päästä..pakkohan se on synttärimekko itselle lahjaksi ostaa;)

    VastaaPoista