torstai 13. helmikuuta 2014

Olympia lätkää netistä livenä

Jokavuotinen ongelma on mistä katsoa livenä lätkämatsit koneelta?
Tänä vuonna sain vinkiksi katsoa Booxtv: ltä https://webui.booxtv.fi/webui/live-tv  rekisteröidyin käyttäjäksi (joka ei monia tietoja kaivannut vaan sähköpostin ja salasanan)  seuraavaksi  Live-tv--> Yle ohjelmat--> kyseinen matsi, josta sitten vihreätä nappia painamalla alkaa Sotshin jääkiekko live kuva pyörimään, tässä pitää nimenomaan muistaa klikata sitä vihreätä palkkia muuten siellä lukee ettei ole katseltavissa.
Ohjelma pätkii välillä joka enemmänkin taitaa johtua nettiyhteydestäni, jos kuva jumittuu kunnolla suljen sen ja klikkaan uudestaan auki sieltä vihreästä nappulasta.

Yle puhe radio http://yle.fi/radio/ylepuhe/suora/ on aina varma ja tulee ainakin ihan livenä eli on noin minuutin edellä tuota Booxtv.tä eikä muuten pätki vaikka yhden kerran peliä katsoessa menikin hiljaiseksi koko radio.
Itse tykkään siis kuunnella radiosta ja katsoa maalitilanteet sitten jäljessä tuolta Booxtv:ltä mutta tosiaan molemmat on auki.



Toivottavasti tästä postauksesta on jollekkin iloa:) ja hei kertokaa ihmeessä jos teillä lisää live katselu vaihtoehtoja?




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti