maanantai 17. helmikuuta 2014

Tuulahduksia sunnuntailta!

Ihana ilma oli taas sunnuntaina ja voi nautinto miten ihanaa oli kävellä pitkin rantaa auringon paistaessa ja aaltojen ääntä kuunnellen.Sunnuntaisin Turkkilaiset viettävät aikaa perheidensä kanssa ulkona grillaillen tai ihan vain muuten ulkoilmasta nauttien.
Me lähdettiin miehen kanssa lenkille sunnuntaina myöhäisen aamupalan jälkeen, mies harrastaa kuntosalilla käyntiä 4 kertaa viikossa ja toivoi että lenkin jälkeen kävisimme kuntosalilla, näin lupasin tapahtuvan.
Kävelimme lähes Kargicakiin asti (meiltä noin 4 kilometriä) mies välillä manaili että kävelen liian nopeata vauhtia joten monesti piti jarrutella kun hän tuli sieltä 2-3 metriä jäljessä..takaisinpäin käveltiin sitten rantatietä ja hieman rauhallisemmin ihan vain maisemista nauttien ja jäimme loppumatkalla rannalle istuskelemaan.

Kun vihdoin pääsimme lähelle kotia tuumasi mies ettei ole enää tarvetta kuntosalille, sanoi olevansa  ihan poikki ja ei tajunnut lähtiessämme joutuvansa moiseen rääkkiin;)

Tässä vielä kuvatuksia Kargicakin ja Mahmutlarin rantaviivalta.

Juurikin täällä on ne upeimmat maisemat





Hengailua ja aaltojen kuuntelua

Söpöstelyä



2 kommenttia:

  1. Hei Maria, olen käynyt täällä kurkkimassa, että millaisia tuulahduksia sieltä Välimereltä tulee. Terveisiä täältä Istanbulista, jossa kevättä pukkaa ihanaisesti.

    VastaaPoista
  2. Kiva että käväisit Mine.Hyvin pikaisia tuulahduksia aina tulee kun ei meinaa riittää aika,mutta jotain koitan aina kirjoitella.Kiitos terveisistä ja terkkuja täältäkin.

    VastaaPoista