lauantai 15. maaliskuuta 2014

Korkokenkiä;)

Eilen innostuin taas katsomaan mitä kenkiä kaapistani voisi kaivaa kesää varten esille kun ilmatkin ovat parantuneet sen verran että talviklopoja ei enää tarvitsisi käyttää (silti ne nytkin jalastani löytyy)
Suomessa asuessani omistin vain muutamat korkkarit, ei kyllä paljoa tullut muutenkaan ulkona käytyä joten ei kai niillä ollut niin tarvettakaan.

Vuosien varrella on kyllä täällä tullut shoppailtua, nyt kaappini pursuavat jos jonkinlaista korkokenkää.. toisia on käytetty tasan yhden kerran ja toisia taas enemmänkin.
Korkopalat menee helposti täällä vaihtoon jos laatu on vähäänkään huonompaa tai joskus jopa tuntuu että sama kuinka laadukasta on niin kai nuo kävelyteiden saumat (mukulakivikadut) vaan rikkoo.. Monet kengät olen suutarille vienyt, se ei onneksi yleensä 5 liiraa enempää maksa joten sitä varten ei tarvitse kenkiä pois heittää.

Ajattelinkin jakaa teidän kanssa muutamia kuvia joita olen kengistäni enemmän tai vähemmän tylsyyksissäni nappaillut, olisi myöskin kiva nähdä minkälaisia korkkareita teidän kaapeistanne löytyy joten kenkäkaappien ovet auki ja blogeihinne postauksia tulemaan tämä on haaste ;)
Tässäpä nyt siis muutamia korkkareitani, lisää löytyy kyllä;)

Sini-valko raidalliset on ehdottomasti yhdet minun suosikeistani ja sopii vähän joka tilanteeseen,vahvat kengät mutta korkopala on vaihdettu jo kolmeen kertaan..Puukorkkarit joissa kultainen nahka ovat Italiasta ostettu vuonna 2005 ja vieläkin jaksan niitä ihastella ja hypistellä,noita käytän äärimmäisen harvoin.

Kengät jotka oli aivan pakko ostaa;) ja on tullut käytettyä!



Jalassa tosi kivan näköiset mutta luulenpa että näitä en tulee enää edes käyttämään.

Nämä kaikki ostin viime keväänä samaan aikaan kun mopo karkasi käsistä ja ihastuin noihin kaikkiin.

Eteisen lisä-kenkä/laukkuhylly;)
Ihanaa viikonloppua kaikille blogini lukijoille.
Huomenna päästään toivon mukaan miehen kanssa patikointiretkelle jos on hyvä ilma joten sunnuntaita odotellessa!

4 kommenttia:

  1. Ihania! Oih ja voih :D
    Yksi mun lempikenkäkauppa Alanyassa, hitto mikähän sen nimi oli... Saray Ayakkabi tai jotain vastaavaa, kun Waikikin kohdalta lähtee "ylöspäin" 25 metrin kadulle niin heti siinä, kosmetiikkakaupan vieressä. Siellä on niin ihania balleriinoja ja korkkareita että mopo lähtee keulimaan aina kun sinne menen, siksi en usein menekään :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taidan tietää tuon kaupan:)Itse ostan kenkäni melkein aina samoista kaupoista tosin nyt on tullut niin kiva kenkäkauppa sataman yläkadulle että taidanpa käydä joku päivä vähän shoppailemassa, ketjun nimeä en valitettavasti muista mutta kävin jo kerran ihailemassa siellä.

      Poista
  2. Voi ompas sulla paljon ihania korkokenkiä! Itellä ei tuu korkkareita käytettyä kun oon niin pitkä muutenki ja mies jo ilman kenkiäki pikkusen lyhyempi niin en kyllä halua näyttää enää yhtään pidemmältä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Julia:)On tullut vähän keräiltyä tässä viiden viimeisen vuoden aikana:D Suomessa en tosiaan juuri käyttänyt. Minä taas olen niin pätkä että korkkarit on ihan must juttu kun lähdetään viihteelle ja ihan arkenakin töissä tulee käytettyä.

      Poista