tiistai 11. maaliskuuta 2014

Lettuja!

Eilen illalla ystäväni Alanyasta piipahti kylään tänne Mahmutlariin ja olin jo aiemmin ajatellut että käydään testaamassa tuo uusi lähelle avautunut ketjukahvila, se ei valitettavasti enää ollutkaan sateisena iltana auki joten mentiinkin tuttuun ja turvalliseen Aphrodites garden ravintolaan kahville sekä letuille...letun syömiseen meni varmaan alta 2 minuuttia, sen verran herkkua se oli että helposti olisi voinut lisääkin syödä.

Monilla ravintoloilla on lettuja listalla mutta lopputulos on monesti "vähän sinnepäin" Aphrodites garden ravintolassa on ihan parhaat letut ja onhan ravintolan asiakaskunta ollut jo vuosikausia hyvin skandinaavinen ja mehän lettuja rakastamme..omistajan mukava Norjalainen vaimo taitaa vastata reseptistä;)
Aphrodites garden sijaitsee myöskin ihan taloni lähistöllä ja se on näitä harvoja täysin turisteille suunnattuja ravintoloita joissa tykkään muutamia kertoja vuodessa käydä iltaa istuskelemassa.
Ruokalista on täällä mielestäni tosi hyvä ja raaka-aineet tuoreita ja ruoka todella hyvää..kesäaikaan monesti syömme työkavereiden kanssa täällä myös lounaan.
Ilta jatkui vielä minun luona kivasti niitä näitä jutellen ja vielä kävin saattamassa ystäväni linja-autolle, takaisin kotiin juoksinkin sitten kunnon kaatosateessa korkkareiden kanssa ja kotona olin litimärkänä:)

2X Letut ja kahvit 25 Turkin liiraa
Tänään taas kuntosalille ja saan samalla vihdoin äitini lähettämät uudet treenivaatteet ja lisää eloveenan kaurahiutaleita..
Aikasta vähän tylsä postaus mutta ei tänne oikein muuta ihmeellistä kuulu ja eikö lettuja ole aina kiva katsella vesi kielellä;)

2 kommenttia:

  1. Ihanaa oli kuten aina sun kanssa <3 Ja todellakin kuin äidin tekemiä lettuja ois syönyt!

    VastaaPoista
  2. Yhtä kivaa kun aina,ens kerralla voitas keksiä jotain vieläkin kivempaa;)

    VastaaPoista