perjantai 4. huhtikuuta 2014

Rantakuntoon!

Nyt tein päätöksen että huhtikuun treenit on oltava hikisempiä kun maaliskuun joten katsotaan josko tässä saisi sellaisen huhtikuun tehorutistuksen tehtyä että kiinteytyisi kunnolla.
Rantakuntoa kohti siis mennään ja niin menee Mahmutlarin rantakin josta aamulenkillä nappailin kuvia.

Upean yksityisen rantaklubin on nyt avannut Azura park kompleksi, sieltä löytyy riippukeinua ja löhöilytuolia ja tietysti pientä ruokaa ja juotavaa, en tiedä sitten pääseekö muut jostain lisämaksusta tuolle rannalle vai mikä on heillä meininki.Vartijakoppikin löytyy eli siis voi olla että ranta on ainoastaan kompleksissa asuville.

Mahmutlarin ranta on puoliksi kivinen mutta onneksi on näitäkin pätkiä joissa on ihan hiekkaa, mielestäni on myös ihanaa että näitä rantakahviloita tulee lisää tännekin päin vaikken itse nyt niin kovin paljoa kesäisinkään rannoilla hengaile.




Viimeinen viikko meni vähän syödessä sitä ja tätä mutta siitäkin selvittiin ja olen takaisin ruodussa, nyt taas jaksaa laihduttaa.
Hesburgerin avajaisia vietettiin 1.4  illalla siellä miehen kanssa käytiin syömässä ja vaihdettiin muutama sana siinä omistajankin kanssa, hän olikin oikein mukava mies.
Maukas oli hampurilainen ihan täysin samanlainen kuin Suomessakin eli ei ollut makueroa vaikka sitä itse ensiksi ajattelinkin;) Minä siis kokoajan tähtäsin tuohon hesen avajaispäivään ja luulin mässääväni enemmänkin olinhan jo kuukauden kelannut että kun hese avautuu saan armotta mättää herkkuja naamaani,silti en hampurilaista enempää jaksanut.



Kaipa tänne uskaltaa laittaa kropastakin kuvaa nyt kun kerran täällä kuntoiluistani paasaan, kiloja on nyt ehkä varovasti arvaillen pudotettu yhteensä jotakuinkin 10kg. Nyt kun allaolevaa kuvaa katsoo peili näyttää kaipaavan pikaista pesua;)salama kyllä näyttää hyvin likaisuuden.Löysin basaarilta tuon piraatti adidas t-paidan oli hyvänlaatuinen ja hintaa 5 turkin liiraa.

Tälläistä tänne hyvää viikonloppua kaikille;)

5 kommenttia:

  1. Tosi paljon tsemppia sulle! Liikunta on koukuttavaa ja ihanaa, mulla on ollut viimeiset 6kk liikunta hieman hakusessa muuton jalkeen, kayn valilla lenkilla ja nyt myös fillaroimassa, kavelen joka paiva reippaasti vaihtelevia matkoja mutta saliliikuntaa tama keho kylla kaipaisi, taidan kuitenkin odottaa syksyyn ja nauttia viela tasta ulkoilmaliikunnasta, hyvaa rutistusta huhtikuuhun!

    VastaaPoista
  2. Kiitos tsemppauksesta:)
    Tosi aktiivisesti jaksat kyllä sinäkin liikkua itsekin olen miettinyt pyörän ostamista.Saliliikkeitä voi tehdä helposti myös kotona mutta ehkä se monelle juuri vaatii sen ihan oman paikan missä treenata niin jaksaa kunnolla keskittyä:)

    VastaaPoista
  3. Meidän ystävä on siellä ollut Heseä avaamassa, ehkä tapasittekin, vaikka tietämättänne:).

    VastaaPoista
  4. Mine voi olla mahdollista:) Oli niin ihana pitkästä aikaa kyllä vetää hampurilaista suuhun!kahtellaan josko antais itelleen luvan kuukauden päästä uudelleen:)

    VastaaPoista
  5. Mies tossa kyseli, et mitä siellä hesessä maksaa kerrosateria :)

    VastaaPoista