lauantai 22. maaliskuuta 2014

Liikunta koukuttaa;)

Muistan kun kaverin kanssa aloitettiin kuntoilut silloin joskus joulukuussa ja ensimmäisellä kuntosalikerralla heitimme huumoria niistä hulluista ihmisistä jotka ovat muka koukussa liikuntaan? nyt huomaan selvästi lähes masentuvani jos jää välistä niitä omia treenailuja esim sairastelun tai jonkun muun syyn takia.
Olin 2 päivää kipeänä ja kroppa oli ihan vetelenä, silti mieli teki kovasti treenailemaan ja lenkkeilemään ja oli sellainen olo että ajatukset suorastaan lentää lenkkipoluilla valitettavasti kroppa vaan ei ole samaa mieltä..jonkunlaisena saavutuksena pitäisin sitäkin että ennen tuli ostettua herkkuja niinä päivinä kun oli kipeä niin ei enää halua huijata itseään eli on tajunnut sen että kaikki ylimääräinen mitä suuhun laittaa kertyy kyllä vyötärölle jos ei liiku tarpeeksi.Tälläisellä kuntoilu määrällä voisin syödä paljonkin kaikenlaista mutta tarkoitus on myös saada vielä muutama kilo alas niin ei edes viitsi (tosin Alanyan Hesburgerin avajaispäivänä sallin itselleni ihan täysin överiruokailupäivän)

Herkkujen korvaaminen muilla herkuilla on myös helpottunut, se on aika suuri osa laihdutusta jos haluaa oikeasti tulosta eikä vain hetkellisesti. Minä en todellakaan halua nälässä olla joten syön pitkin päivää ja pyrin siihen että banaania ja jugurttia olisi saatavilla aina myöskin työpaikalla. Kipeänä ollessa löysin itseltäni myös ihkaoikeita hauislihaksia eli kyllä niitä tuloksiakin on tullut vaikkei omaa kroppansa ole sen enempää peilaillut, aiemmin otin viikoittain peilin kautta kuvan ennen salille lähtöä mutta sitäkään ei enää tule niin harrastettua..sen verran voin myös kertoa että ne tiukat adidaksen trikoocaprit joilla treenailut aloitin on minulle jo niin isot että jos salille ne jalkaani laitan valahtavat ne kyllä alaspäin juoksumatolla;)

Tänään pääsee taas onneksi salille tekemään jonkunlaista rauhallisempaa treeniä kun vihdoin olen terveenä.Treenien jälkeen katsellaan Suomalaisen ystäväni kanssa monesti niitä Jutan dieetti ohjelmia ne motivoi kivasti ja joka kerralla saa omia pieniä vinkkejä omiin kuntoiluihin, kyllä ne hampaat irvessä vaan joutuvat treenaamaan täytyy sanoa että tuollainen dieetti ei itselleni sopisi ikinä mutta hattua on nostettava kun pääsevät huimista lukemista normaalipainoihin.

Tiistaina kuntosalin jälkeen seisoin vihdoin käsilläni hyvin pitkästä aikaa en edes tiedä onko edellistä kertaa olemassakaan;) tuo liike käy muuten aika kovasti käsille.


Edustava kuva itsestäni blogiin;) hiukset ponnarilla eli niitäkin löytyy


2 kommenttia:

  1. Täällä pusataan myös viidettä viikkoa kuntosalilla. Joka kerta ottaa päähän, kun pitää mennä, mutta menen silti. Ja teen hampaat irvessä. Olisi kivaa, jos tulisi joku liikunnan jälkeinen auvo, mutta koska ei tule, täytyy senkin kanssa elää. Miten tiukassa voikaan olla viisi kiloa! Voi hyvänen aika sentään. Olisipa se Jutta ottanut ohjelmaansa jonkun tällaisen viimeisten kilojen tiputtajan.

    VastaaPoista
  2. Hienoa Mine ja josko se liikunnan riemu sieltä vielä tulisi.. kyllä se minullakin kesti, ettei ihan ekoina kuukausina tullut..ajattele enemmänkin sitä kuinka hyvää liikunta ja terveellisempi ruokavalio (edes vähän) tekee kropalle ja säännöllisinä ottaa nuo kuntoilut niin kohta huomaat että kiloja on alkanut lähteä.Vähän tuntuu minullakin että paino junnaa paikallaan mutta kyllä se sieltä lähtee mutta ehkä hieman hitaammin..Aamulenkit lähes tyhjällä vatsalla voi auttaa monella eli jos vaan on mahdollista niin lisää kaksi aamulenkkiä viikkoon edes 25 minuuttisia.

    VastaaPoista