keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Sähkökaappitaidetta

Aamulenkillä taas ihastelin muutamia maalauksia joita on tehty moniin sähkö- ja vesikaappeihin ja tuli mieleeni että noitakin kuvia minulla on useita joten laitetaan niistä nyt kuvia teille tulemaan.
Upeat maalaukset koristavat täällä monesti myös isojakin rakennuksia kouluista suht tavallisiin kerrostaloihin aiheesta Ataturk aina merellisiin tunnelmiin jne.. nyt uusimpana trendinä on portaiden sateenkaari väritykset jotka piristää aina niin tylsän harmaita rappusia.
Mielestäni on ihanaa että noita maalaillaan mitä kivemman näköisiksi ja piristävät aina katsojan silmää.

Demirtas

Demirtas

Demirtas

Demirtas

Kestel

Demirtas



Eilen oli mahtavan upea ilma, aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta joten tässä vielä kuva jonka otin Alanyan liepeiltä eilen puolenpäivän aikoihin.Turistejakin täällä on jo pikkuhiljaa enemmän katukuvassa näkee jo jos jonkunlaista shortsia ja pikkutoppia;)
Harmittaa puhelimen kameran laatu..olisi ehkä aika päivittää puhelin I phone 4:sta vitoseen tai Samsungiin.


7 kommenttia:

  1. Ihania, ma tykkaan niin tallaisesta taiteenlajista, se todellakin piristaa paivan! Eilen juuri ihailin Karşıyakan Çarsın graffetteja kun olin aikaisin liikkeella ja osa kaupoista viela kiinni ja raudat alhaalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin on niin kiva että erilaisia maalauksia näkyy katukuvassa ja niitä tulee kyllä vaan ihailtua vaikka saman näkisikin monia kertoja viikossa:)

      Poista
  2. Hauskoja. Täällä meilläkin maalataan, mutta ei ollenkaan noin värikkäästi ja moninaisesti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös vaan olekkin, näistä nuo Demirtaksen sähkö ja vesikaapit on hieman "korvessa" eikä moni täälläpäin asuva noita ole edes nähnyt..Alanyan keskustan alueellakin muistaakseni muutamia löytyy.

      Poista
  3. Onpa hienoja. Toista ku täällä noi graffitit :D. Osta samsung galaxy S4, et pety kameraan.Tosi hyvä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ekku eikös se graffitti taide ole Suomessa vähän pop juttu? mitä sitä turhaan kaunista maalaamaan kun voi maalata sikinsokin taidettakin;) Tuota galaxya on minulle suositeltu ainoa juttu mikä hieman mietityttää on se että raaskinko kun olen puhelimen tiputtanut vahingossa lattialle niiiiin monta kertaa että ihmettelen miten se vieläkin toimii..josko vielä hetken odottaisi sitä viimeistä tippumista ja sitten onkin jo pakko ostaa uusi puhelin.

      Poista
    2. Juu onhan se kallis puhelin kyllä. Määki kerran jo sen tiputin, mut meni kotivakuutukseen. Tietty omavastuu tartti maksaa. Tää vaan on sellanen puhelin ettei paljon tartte konetta avat, jos ei halua.

      Poista