torstai 5. kesäkuuta 2014

Sadepäivä!

Tänään onkin tullut vettä ja rakeita täällä meillä päin,luulin kerkeäväni työpaikalle ennen sateen alkamista mutta samantien alkoi satamaan kun pääsin alaovelle,sateenvarjoni on jäänyt kaverilleni enkä halunnut kastua joten soitinpa meidän firman supermiehen paikalle joka tulikin rivakasti alaovelta hakemaan sateenvarjon kanssa..samainen palvelu tuskin onnistuisi Suomessa mutta joo toisaalta tämä samainen herrasmies on täällä turkissa minulle kuin isähahmo aina huolehtimassa ja aina auttamassa, pyyteettömästi.



Sadepäivät on mielestäni ihania,oikeasti tavallaan nautin niistä jokaisesta ja varisinkin kesäkuussa,kohta alkaa helvetilliset helteet joten jokainen sadepisara on tervetullut vaikka tokihan säälittää ne turistit jotka haluavat joka päivälle aurinkoa,rantaa ja rusketusta.
Kuntoilut jatkuu ja vielä pystyy iltaisin helposti juoksemaan ilman tuskanhikeä ilman kosteudesta ja kuumuudesta joten on tullut nautittua useampi juoksu/kävelylenkki tällä viikolla ja koska äitini on täällä niin tietysti hänen seurassa.Viime lenkille laitoin äipän sykemittarin käteeni sehän onkin tosi kiva vempain tollaselle olisi käyttöä jatkossakin.Kuntoni on nyt todella hyvä ja jaksan juosta jo yllättävän pitkällekkin jopa äitini oli ihmeissään kun jäi kauas taakse pitihän sitä välillä sitten odotellakkin;)


Laihdutusurakka alkaa olla jo lopuillaan, montaa kiloa ei ole enää karistettavaa ja toivonkin että loput häviää tässä kiinteyttämisprojektissa vähän kuin huomaamatta. Ihanaa on ollut kun on saanut vähän enemmän herkutella eikä ole sen suurempia morkkiksia tullut kun on vaan tajunnut että kuntosalilla tai lenkillä täytyy käydä ja että herkku se on pienikin herkku.
Juhlimiset olen jättänyt nyt myös vähemmälle mutta on sen viinilasillisen verran täytynyt joka viikko jossain käydä istumassa, ikäänkuin palkka suoritetusta viikosta!

Lauantai-illan ilotulitus satamassa

Ukkonen täällä vain jyrisee ja toivottelee hyvää loppuviikkoa!











2 kommenttia:

  1. Kylla sa olet reipas, onnittelut etta olet pitkapinnaisesti pysynyt urheilussa ja ruokavaliossa kiinni, mulla on ollu viime aikoina hyvin tahmaista taman suhteen....taalla on sadellut jo viikon ja lisaa on luvassa ukkosta ja kuuroja, erikoista tahan aikaan vuodesta mutta en valita, sade tekee niin hyvaa!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Petra kivoista sanoista:) Kyllä sitä itelleenkin jaksaa välillä ihmetellä kuinka sitä onkaan puolenvuoden aikana muuttunut niin päästä kuin kropastakin enää ei ole niin väsynyt kokoajan ja virtaa riittää toisella tavalla:) Kyllä nää sadekuurot vaan maistuu vaikka pitkin kesää sitä tuskin tapahtuu mutta olishan se vaan hienoa joskus niinkin:D

    VastaaPoista