torstai 19. joulukuuta 2013

Ihana aurinkoinen aamu

Tulee hyvälle mielelle kun taas alkaa pikkasen lämpiämään ja aurinko paistaa,joulua odotellessa.. meinatiin viettää joulu Kestelissä ystäväpariskunnan kanssa meiltä löytyykin nyt jo jouluisat laatikot sekä kinkkuakin joten joulupöytään tulossa ihan perinteisiä herkkuja tänäkin vuonna..
Viime vuonna täällä Alanyassa vietettiin työkaverin kotona todella kansainvälistä joulua sillon meitä oli Ruotsalaisia 3,yksi Saksalainen,3 Suomalaista,2 Iranilaista,sekä kaksi Turkkilaista voitte kuvitella että oli erilaisia jouluherkkuja pöydässä ja mitään ei puuttunut pöytä suorastaan notkui.

Lauantaiksi meitä pyydettiin miesytävän kanssa jonkunlaiselle jouluruokailulle tuttaviemme luokse myöskin, he ovat vanhempi pariskunta Suomesta ja asuvat täällä ympärivuotisesti, pitävät minua vähän kun lapsenlapsenaan vaikka ei usein nähdäkään aivan ihana pariskunta ja elävät täällä omaa unelmaansa.

Tänään taas kuntosalille,tiistai ilta oli siis menestys ja jaksan vielä olla innostunut salilla käymisestä olo muuten on heti kevyempi kun hiemankin kuntoilee sen perästä tulee jotenkin automaattisesti enemmän katsottua mitä suuhun laittaa, tosin me juotiin kuntosalin jälkeen Baileyskahvit ne on ikään kun meidän proteiinipirtelöt ;)
Huomenna sitten ostamaan viimeiset joululahjat:)





2 kommenttia:

  1. Kuntoilu olisi pakko taas aloittaa, meilla on ollut 6kk tauko, apua.....kun liikkuu niin silloin voi juodakin tollasia herkkujuomia :D

    VastaaPoista
  2. Monesti tuntuu että kuntoilun aloittaminen on liian vaikeaa vaikka se onkin niin hyvin helppoa..itsekin halusin lähinnä että veri kiertää ja olisi enemmän energiaa eli ei laihdutus tavoitteena, toki ei haittaisi yhtään jos muutama kilo lähtisikin:D Baileyskahvi on ihan parasta.

    VastaaPoista