tiistai 17. joulukuuta 2013

Kuntosalille!

Tuli talvi eikä jaksa samalla tavalla hengailla ulkonakaan kun kesäaikaan mutta jotain tekemistä piti nyt keksiä..sen lisäksi tuntuu että oma kroppa rupeaa oireilemaan tekemättömyydestä ja kun toimistotyössä ei niin tule liikuttuakaan niin nyt tuli Mariaan vauhtia..eilen menin pikapikaa töiden jälkeen kotiin vaihdoin vaatteet ja lenkkarit ja sitten lähdin kunnon napakalle kävelylenkille, olo oli kun olisi saanut siivet..rakastan kävelyä mutta kun ei ole saanut taas aikoihin itseään niskasta kiinni ja potkua persauksille!!

Mun miesystävä aloitti kuntosalilla käynnin alkusyksystä kun lopetti tupakanpolton, nyt se kuntoilu jo selkeesti näkyy ja itse tuntuu ettei saa mitään koskaan aikaiseksi melkeinpä olen kateellisena vierestä seurannut tuloksia;) Illalla tuli sitten ystävän kanssa puhetta ja päätettiin että aletaan käymään kuntosalilla joka tiistai ja torstai, meillä onkin todella hieno ja moderni sali jossa uudet laitteet ja vieläpä ilmaiseksi eikä siellä salilla ole muita joten aina parempi..ei tarvitse kateellisena katsoa kun toiset vääntää 100 vatsalihasta meidän yrittäessä ensimmäisiä kymmeniä..

Mun talossakin on kuulemma kuntosali en vaan koskaan ole saanut sinne avainta,mutta eipä haittaa näin on nyt kivempi kun kaverin kanssa mennään niin on aina sellainen tunne että on mentävä kun toinen odottaa niin ei voi niin helposti ruveta luistamaankaan;)
Katsotaan kauanko meidän kuntosaleilu harrastus kestää mutta into ja yritys on ainakin kova ja saan jopa salille kyydityksen aina töiden jälkeen joten loistojuttu ja seura on kuntosalilla ainakin paras mahdollinen..

Kuinkas usein te harrastatte liikuntaa?


2 kommenttia:

  1. Tsemppiä kuntoiluun :) mun on taas aloitettava, joulun ja alkutalven aikaan on niin paljon synttäreitä ja jouluherkkuja, että homma lähtee aina lapasesta!
    Kesällä Alanyassa asuin koko ajan talossa, jossa oli kuntosali, mutta arvaapa kävinkö koskaan... Tosin hyötyliikuntaa tuli päivässä joskus jopa 10 kilometriä työmatkojen muodossa, eli ehkä se korvasi :D mutta jos vielä ensi vuonna pääsen kuntosali-taloon, lupaan pyhästi käyttää sitä ;)

    VastaaPoista
  2. Kiitos,kesällä tosiaan ei jaksa ei kertakaikkiaan kun on niin hiostavaa ja kuumaa mutta nyt pari kesää olen uinut uima-altaassamme aina iltaisin saanut edes jonkunlaista liikuntaa..oi kuinka onkaan ikävä noita ilta-uinteja, ehdottomasti parasta koko kesässä!

    VastaaPoista