torstai 20. helmikuuta 2014

Kestelin maisemia

Eilen aamulla kävelin Kestelistä Mahmutlariin Kestelin kylän kautta. Minullahan on aina vaihtoehtoina kävellä rantaviivaa pitkin tai sitten 200 metriä sivummalta tuon söpön vanhan kylän lävitse jossa aina riittää ihmeteltävää,täytyy sanoa että vaikka useasti tuosta menee ohitse niin joka kerta siellä vain jaksaa ihastella kaikkia pieniäkin asioita. Itse tykkään vanhoista rakennuksista ja niistä huokuvasta historiasta, niistä saa jotenkin niin kivan mielen ja mielikuvituskin pääsee valloilleen.

Kävelin tällä kertaa ihan loppuun asti työpaikalle saakka, 100 metriä ennen työpaikkaa alkoi lonkassa vähän tuntumaan jonkunlaista jomotusta..eli tänään pitää ottaa salilla vähän rauhallisemmin tai sitten vaan treenailla ylävartaloa ja antaa jalkojen hetki huilahtaa.

Testailin eilen illalla taas vähän muutamia vaatteitani ja kyllä on jo jakkutakit vähän liian isoja, mulla on muutenkin leveät hartiat niin ei tarvitse näyttää yhtään sen leveämmiltä kuin ovat nyt.Muutama viime kesänä ostettu paita näyttää niin hyvältä päällä kun ei ole enää liian tiukkoja..ihan kelailin sovittaessani että tältäkö näiden vaatteiden piti oikeasti näyttää?

Mitäs tänne Mahmutlariin muuta?aurinko paistaa kirkkaalta taivaalta ja ihan lämmintäkin on.Turisteja näkyy katukuvassa joka viikko enemmän ja geelitukka/viuhkaletti pojatkin saapuvat pikkuhiljaa kotikylistään ja talvikoloistaan valtaamaan katukuvaa joten siis ravintoloita ja hotellejakin pikkuhiljaa on alettu availemaan..

Banaaneita pakattu lavalle

Vaalit lähestymässä 
Yksi lempitaloistani Kestelissä

aivan mahtava tönö ja piha, ihan ehdoton ihaluni kohde!

tässä taas jotenkin niin viehättävä talo

appelsiinipuut kukkivat nyt kivasti

Ihanasti maalattu 

4 kommenttia:

  1. Kestel on kyllä jotenkin niin omaa luokkaansa <3 Varsinkin tää kylä/vanha puoli Kesteliä missä kaikki on ihanasti rempallaan :)

    VastaaPoista
  2. On kyllä jotenkin ihana tuo keltainen tönö :)

    VastaaPoista
  3. Huomaa kyllä, että on vaalit tulossa! :D Ikävä tuota mahdollisuutta että suoraan puusta voisi syödä appelsiineja, mandariineja ja vaikka mitä.

    VastaaPoista
  4. Maria:nimenomaan tuo että ei ole niin justiinsa on se mikä viehättää ja miellyttää silmää ja maaseutumaisemat on aina parhaita oltiin sitten missä tahansa.

    Anni:eikös vaan olekkin..olen jo mielessäni melkein ostanut ja rempannut koko tönön uuteen uskoon,hevosenkin olen sinne pihalle jo kuvitellut.

    Merve:kyllä tosiaan huomaa ja vaaliautot huudattavat kaiuttimiaan vähintään tunnin välein ajaen toimistomme ohitse,juuri tälläkin hetkellä;)Täällä tosiaan on todellinen hedelmäparatiisi ja mistä valita:)Kiva että löysit blogini.

    VastaaPoista