tiistai 25. helmikuuta 2014

Likkojen iltaa ja muita kuulumisia!

Ystävä tuli perjantaina Antalyasta Alanyaan visiitille koko viikonlopuksi joten tuli sitten käytyä sekä perjantaina että lauantaina viihteellä likkojen kanssa, uusi Kervan pubikin tuli kokeiltua mutta ei oikein sytyttänyt... liikaa meteliä ja liikaa porukkaa mun makuuni..
Syötyäkin tuli ihan kiitettävästi koko viikonloppu, onneksi maanantaina pääsin hyvin takaisin ruotuun! Lauantai iltana oli ihanat tarjottavat Norjalaisen likkakaverini pippaloissa, jokainen toi jotakin purtavaa..parhaat mielestäni olivat tortillalevyt(leivät?) joiden sisään oli levitetty sulatejuustoa,kalkkunaleikettä,paprikaa,salaattia ja mausteita..aivan todella hyvää, pitää itsekin tehdä ja kannattaapi teidänkin..sitten vaan pyörittää kuin kääretortun ja leikkaa halutessaan pienemmiksi tarjottaviksi.

Ihania herkkuja:)

Likkojakin tais olla just ton seitsemän..itse join muuten vaan 2 lasillista!

Äiskän pakettia odotellessa

Mun äiti on nyt niin innostunut mun treenauksesta (himokuntoilija) että innostui laittamaan treenivaatteita tulemaan postitse kun valittelin että ei ole aikaa niitä etsiä..
Eilen jumppailin ja tänään taas pääsee pitkästä aikaa kuntosalille ihanaa, ei malttaisi enää paikallaan pysyä! kiinnitin muuten huomiota tähän nesteen juomiseeni työpäivän aikana ja se menee suunnilleen näin 3 kuppia maitokahvia + 2 kupillista vihreää teetä + normi tee+ mineraalivesi.. että voisinpa melkein sanoa että juon ihan kokoajan..pakko niin ei tule ainakaan syötyä.
Eli ei ihmeempiä tänne:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti